Muszę się pochwalić:)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • scr008
    Ambiente
    • 2009
    • 191

Zamieszczone przez Qulek
    b707 napisał/a:
    Dzisiaj pusto jutro wybiegnie mu dzieciak

co robi dzieciak na środku drogi ?? nawet przejścia dla pieszych tam nie ma więc jeśli by się tam znalazło to tylko z winy opiekuna.
    kolego pracowalem tam (plac 3 krzyzy w Warszawie) przez kilka lat. tam jest przejscie dla pieszych bez swiatel 50m przed tym zakretem i po 4 pasy w kazda strone. ludzi pelno przechodzi. ogolnie to mocno wypadkowe miejsce - raz na 2 tygodnie ktos sie rozbija, piesi tez nie raz byli potraceni.

to nie jest miejsce na taka jazde w srodku dnia.
    Virus injected!

Komentarz

• Lukas81
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 232

IMO, każdy kto jara się tego typu jazdą w centrum miasta, powinien wstać od komputera, zrobić 6-7 metrowy rozpęd i przywalić głową w ścianę.

Kurna, o czym my tu gadamy, od takich zabaw jest tor a nie zaludnione ulice miasta. Jakim by ten debil mistrzem kierownicy nie był to 100% na tym autem nie panuje i wszystkiego przewidzieć nie jest w stanie. Jak dla mnie to ten film to materiał dla policji, żeby temu kretynowi trochę ochłodzić temperament...

Qulek, i to nie ma nic wspólnego z pasją do motoryzacji. Można mieć pasje i nie zagrażać życiu i zdrowiu innych.
      Były:
      Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
      Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
      Jest:
      Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km

Komentarz

• misiek^wro
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8321

Zamieszczone przez Lukas81
        Qulek, i to nie ma nic wspólnego z pasją do motoryzacji. Można mieć pasje i nie zagrażać życiu i zdrowiu innych.
        True.
        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• mani0
          Rider
          • 2008
          • 643

kiedyś taki gówniarz dorośnie. kiedyś zdarzy się sytuacja, że pieniążki tatusia nie załatwią wszystkiego.
          powinna powstać akcja "debile na tory".

a ci wszyscy, którym wydaje się to zajebiste, niech wyobrażą sobie taką sytuację:
          przechodzisz z dzieckiem za rekę przez przejście dla pieszych na trzypasmowej jezdni, bo skrajny pas grzecznie się zatrzymuje i przepuszcza tatę z synkiem. drugi pas widzi co się dzieje i rózwnież się zatrzymuje. trzeci pas ma to w dupie, bo akurat się gnój rozbujał.
          zajebiste, prawda?
          dobrze, że to tata szedł od strony nadjeżdżającego samochodu.
          dobrze, że miasto nie jest duże i tata kiedy wydobrzał, znalazł samochód i właściciela.
          i wytłumaczył, co się stało.
          ten jeden zastanowi się następnym razem.
          dlatego ZAWSZE, jako odpowiedzialni użytkownicy dróg, powinniśmy tępić takie zachowania w centrum miasta. ZAWSZE.

Komentarz

• Superbman
            Ambiente
            • 2006
            • 208

Zamieszczone przez mani0
            a ci wszyscy, którym wydaje się to zajebiste, niech wyobrażą sobie taką sytuację:
            przechodzisz z dzieckiem za rekę przez przejście dla pieszych na trzypasmowej jezdni, bo skrajny pas grzecznie się zatrzymuje i przepuszcza tatę z synkiem. drugi pas widzi co się dzieje i rózwnież się zatrzymuje. trzeci pas ma to w dupie, bo akurat się gnój rozbujał.
            zajebiste, prawda?
            dobrze, że miasto nie jest duże i tata kiedy wydobrzał, znalazł samochód i właściciela.
            dlatego ZAWSZE, jako odpowiedzialni użytkownicy dróg, powinniśmy tępić takie zachowania w centrum miasta. ZAWSZE.
            Chwila chwila, to że dwa auta na dwóch pasach się zatrzymały nie zwalnia taty z tego,zeby zobaczyć czy na kolejnym ktoś się zatrzyma bo jednak JEST NA JEZDNI, to ,że tamten zapie*dalał jak głupi to jedno a to,że ktoś ma zbyt duże zaufanie do obcych ludzi to drugie :!:
            252/555

Komentarz

• gebek
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1214

Zamieszczone przez Qulek
              kierownik z filmiku już nie ma tej Gt2
              To fakt...nie ma.Teraz ma 911 turbo z wymienionymi tylnymi blotnikami od GT3.
              Co nie zmienia faktu,ze jego styl jazdy sie nie zmienil :diabelski_usmiech ,jedynie
              jest szansa na lepsze opanowanie pojazdu dzieki napedowi na dwie oski
              Tato,tato...czy to auto jest chore?
              Nie synku...to diesel PD.

Honda...the power of dreams.
              Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F

Komentarz

• b707
                L&K
                S_OCP Member
                • 2006
                • 1272

Zamieszczone przez Superbman
                Zamieszczone przez mani0
                zajebiste, prawda?
                Chwila chwila, to że dwa auta na dwóch pasach się zatrzymały nie zwalnia taty z tego,zeby zobaczyć czy na kolejnym ktoś się zatrzyma bo jednak JEST NA JEZDNI, to ,że tamten zapie*dalał jak głupi to jedno a to,że ktoś ma zbyt duże zaufanie do obcych ludzi to drugie :!:
                Każdy powinien zachować szczególna ostrożność.

Ale jak samochody staja przed przejściem to z tego co wiem zgodnie z prawem należy obowiązkowo się zatrzymać.
                Czasem to jest chwila... sam widziałem jak dzieciak się kiedyś wpakował w podobne sytuacji pod samochód.
                Kierujący jest zawsze w lepszej sytuacji niż pieszy dlatego to na nim spoczywa zawsze większa odpowiedzialność.

Zresztą ja ostatnio miałem podobną sytuacje. Jedno auto się zatrzymało przed przejściem a drugie śmignęło mi przed nosem.
                Problem w tym że na przejściu była sygnalizacja i ja miałem zielone i gdyby nie to iż pisałem smsa to pewnie bym nie odczekał tych decydujących kilku sekund i wpakował się pod samochód którego kierowca miał w dupie czerwone, zatrzymujące się auta i pasy.

Debilizm trzeba tępić. Albo my albo drogowi debile. Są pewne zasady społeczne których trzeba się trzymać.
                Adam

Komentarz

Pracuję...